SKVO vikend 2012

Pred novim skavtskim letom je nujno, da se voditelji vsedemo skupaj, staknemo glave in razmislimo o aktivnostih, ki jih bomo izvajali v prihajajočem letu.

Obvezen del tega načrtovanja je SKVO vikend. Voditelji se pred začetkom skavtskega leta za cel vikend odmaknemo od ostalih obveznosti in se posvetimo načrtovanju, analiziranju, idejam in nalogam.

Letos smo se dobili zadnji vikend v septembru v Sočergi. Po petkovi analizi leta 2011/2012 smo možgančkom privoščili sprostitev na koncertu Zmelkoow, zjutraj pa poprijeli za intenzivno načrtovanje prihajajočega skavtskega leta. Pregledali smo planirane projekte, skušali v program vmestiti vse naše ideje in načrtovali aktivnosti po vejah. Pred kosilom smo se naučili še ravnanja z našo novo spletno stranjo, raztegnili noge in se sprehodili po Sočergi, nato pa svojo pozornost namenili financam, civilni zaščiti in delavnici o sodelovanju med voditelji. Malo smo se še nasmejali s tamkajšnjim župnikom, večer pa zaključili s projektom LMB, pripravo na prehode, juho, gresom in filmom.

V kislem jutru smo za sabo pospravili in počistli hišo ter si privoščili sladek izlet. V krojih smo se sprehodili med stojnicami na Sladki Istri,s polnimi želodčki pa še poskrbeli za zadnje priprave na prehode. Kako je minil začetek skavtskega leta lahko preberete v rubriki Frišno z morja, slikice o SKVO vikendu pa preverite v spodnji galeriji.

Galerija slik

Komentarji Ta objava ima 0 komentarjev. Komentarji so vidni le prijavljenim uporabnikom.