Lokacija regijskega sprejema

Letošnji regijski sprejem bo prvič v organizaciji stega Ankaran 1 in se bo prav tako prvič odvijal v koprski taverni (začetek prireditve ob 17:00)

http://www.burger.si/Koper/2008/25_Koper.html

Nadaljevali bomo s sveto mašo, ki jo bo v koprski stolni cerkvi ob 19:00 daroval g. škof Jurij Bizjak.

Kako do taverne:

- iz smeri LJ in TS: hitro cesto zapustite na zadnjem izvozu (smer Semedela) in na krožnem izberite drugi izvoz (proti centru). Na naslednjem krožnem izberite tretji izhod (smer tržnica) in parkirajte na parkirišču za tržnico na asfaltiranem ali peščenem parkirišču. Peščeno je brezplačno. Pot nadaljujte peš ob morju po Semedelski cesti v smeri Kopra. Na stičišču semedelske ceste in Pristaniške ulice nadaljujte levo po Pristaniški. Taverna bo na vaši desni, tik ob Carpacciovem trgu.

- iz smeri Izola: hitro cesto zapustite na prvem izvozu (smer Semedela) in na prvem in drugem krožnem izberite prvi izvoz. Nadaljujte po mostu, ki prečka hitro cesto in na naslednjem krožnem izberite prvi izvoz (ravno proti centru). Na naslednjem krožnem izberite tretji izhod (smer tržnica) in parkirajte na parkirišču za tržnico na asfaltiranem ali peščenem parkirišču. Peščeno je brezplačno. Pot nadaljujte peš ob morju po Semedelski cesti v smeri Kopra. Na stičišču semedelske ceste in Pristaniške ulice nadaljujte levo po Pristaniški. Taverna bo na vaši desni, tik ob Carpacciovem trgu.