Prešernova zapuščina, Beka in Kraljevi ankus

Hja, na prvi pogled res izgleda, da te tri stvari nimajo čisto nič skupnega... Ko pa se človek vrže v dogajanje na zimovanju, mu je hitro vse jasno.

Vreme jo je zagodlo tudi našim načrtom, zato smo lokacijo zimovanja iz prvotnega Godoviča preselili malo čez Kraški rob, v Klanec pri Kozini. Hišo poznamo do potankosti, v okolici pa smo še vedno odkrivali veliko novih stvari.

Volčiči in volkuljice so pridno splezali na skalo posveta, intenzivno iskali Kraljevi ankus in preko različnih namigov ugotavljali kdo je Hati.

Med tem so se izvidniki in vodnice izgubili v skrivnostnem trikotniku Klanec - Beka - Socerb, odkrivali morilca in se poglobili v Hvalnice in večernice.

Popotniki in popotnice so preizkusili svoje sposobnosti kuhanja na ognju (mmmmm krompir s sirom in šunko, pa polnjena jabolka po skavtskem receptu), spoznavali shemo Združenja in usposabljanja voditeljev ter pripravili pravo veliko igro za VV in IV.

Deževno nedeljsko jutro se je začelo z mašo, nadaljevalo z malico in zaključilo z odhodom proti domu. No ja, nekateri so pospravili že pred mašo in takoj po njej zavili proti Postojni, kjer jih je čakalo delo na terenu.

Snega pa sploh nismo pogrešali :)

Galerija slik

Komentarji Ta objava ima 0 komentarjev. Komentarji so vidni le prijavljenim uporabnikom.