Mmmmm.. SKVO drobtinice

Dan spomina, dobra dela, poimenovanje ulice na Opčinah, skavtska maša, SKVO drobtinice... To pa je bil pester vikend!

Tako je, za nami so res zanimivi skavtsko obarvani dnevi. V soboto se je vsak po svojih močeh trudil delati dobra dela, nato pa smo se voditelji dobili na proslavi ob postavitvi table na Opčinah in poimenovanju ulice po našem ustanovitelju, Robertu B.P.

Skupaj z zamejskimi in italijanskimi skavti smo zapeli Pesem obljube in seveda Skavtsko pesem, se slikali ob tem zgodovinskem dogodku (spodaj je dokaz) in se podali na kratek prvi sprehod po ulici.

Pot smo nadaljevali proti Rakitovcu, kjer smo na vznožju "Rakitovškega sedla", kot smo poimenovali pokrajino okoli nas, strateško načrtovali, se družili ob dobri hrani in predebatirali zelo zanimive teme.

Nedeljsko sonce nas je pospremilo na poti iz Rakitovca proti Ankaranu, kjer so nas čakale še zadnje priprave na skavtsko mašo. Po šesti ponovitvi refrena pesmi Ti si moja Gospa, so se otroci podružili ob risanki, starši pa izvedeli nekaj novega in se spomnili na tisto staro ob Drobtinicah SKVO, kjer smo voditelji podrobneje predstavili delo po vejah in s starši predebatirali o prihajajočih projektih.

Galerija slik

Komentarji Ta objava ima 0 komentarjev. Komentarji so vidni le prijavljenim uporabnikom.